Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tesztek

Milyen cuccok illenek a személyiségedhez?

2010. 07. 28.

Hogyan viseled a ruháidat?

a)Mindig össze öltözöm.

b)A ruháimban csak néhány dolog illik össze.

c)Látszólag össze nem illő rucikat viselek,ami szerintem menő.

Milyen kiegészítőidből van a legtöbb?

a)Bizsuból:karkötő,nyaklánc,fülbevaló...

b)Sapiból:baseball sapka,kalap...

c)Táskából vagy övből.

Milyen ruhákat szeretsz viselni?

 a)Mindenképpen divatos és feltűnő darabokat.

b)Normál rucikat,egy kis extrával.

c)Kényelmes cuccokat.

Mikor viseled a divatos ruháidat?

a)Minig,hiszen csak az van.

b)Hétköznap,a suliba+randira.

c)Buliba/(suliba)

 

Milyen szinű ruháidból van a legtöbb?

a)Lila,fekete,pink,vagy fehér.

b)Fekete,meg amilyen megy a szememhez...

c)Mindenféle.

Melyik színek tetszenek?

a)Lila,vagy rózsaszín.

b)Sárgás árnyalatok.

c)Vegyes.

Legtöbb válasz a): Divatdiktátor

Nagyon jól öltözködsz,és ezt a barátnőid is észrevették már.Kizárólag divatos cuccokban jársz.

A tanács:A te esetedben egy egyéni stílusra lenne szükséged,hogy megtartsd a divatdiktátor címet.Ha egyéni stílusod van,máris könnyebb két ruci között dönteni.(:pl.:Ha nem tudsz két ruci közt dönteni képzeld el:Melyik rucit tudnád fedobni jobban a bizsuiddal,és melyik az a ruci,amelyik legjobban illik a ruhatáradba.)

Fontos:Ne legyen két hasonló cuccod.

A legtöbb válasz b):Csini csaj

Jó ruciaid vannak,és jól is viseled őket.Képes lennél bármelyik fiú fejét elcsavarni.

A tanács:Fontos,hogy ne öltözz túl cifrán,és ha azt szeretnéd,hogy megdicsérjék a cuccaidat,mindig olyan ruhát vegyél fel,ami hasonló fazonú,mint a többieké,ráadásul lophatsz egy kis ötletet a tinimagazinokból.(Tinimagazin ajánló:Tippek/Tinimagazinok...)Ha abszolút divatos kéne:Trendi a kockás,és az éénk színek.

Fontos:Ne várd azt,hogy amikor csak kiöltözöl,mindenképp megdicsérjenek,mert ha mégis elvárnád,és nem dicsérnek meg,halálosan megsértődnél.

A legtöbb vlasz c):Egyedi

Nincs mégeggy olyan ember aki úgy öltözködik mint te,de ha ez nem lenne igaz rád,vezesd be a divatosabb ruhákat.

A tanács:Ha mindenképpen tartani akarod az egyéni stílust,akkor szükséged lesz egy kis önbizalomra.Ha eddig mindig megdicsérték,vagy nem szólták le a ruháidat,akkor most sem lesz baj.Mindig légy biztos abban hogy jól öltözködsz.Ja,és ha elkeserednél,mert valakinek ugyanolyan felsője van mint neked,biztosan nem lesz nehéz egy kicsit feltúrbózni,hogy észre se vegyék:a két blúz ugyanojan.

Tipp:Ideje változtatni!A Divat meüpontban megtalálod a divatot!

 

Test 5 Ő a nagy ő? Mini teszt

2010. 07. 23.

Éppen a barátnőid társaságában vagy,amikor szembe jön a nagy ő.Mi a reakciója?

a)illedelmesen köszön,és megkérdezi mizujs?

b)Rád köszön:Csá,csáó,heló stb.

c)Bámul

A suliban kiesnek óra előtt a könyveid a padból,és ott az  a fiú.Mi a reakciója?

a)Azonnal odarohan és segít felszedni.

b)Megkérdezi kell-e segítség?És a választ nem várja meg.

c)Csak bámul.

A suli ebédlőjében,miközben a kajáért sorban állsz,előtted áll,és...

a)előre enged téged.

b)Áll előtted,és néz.

c)Rohan a kajáért.

Órán:

a) Egyfolytában engem néz.

b)Néha rám pillant.

c)Rám se néz.

Legtöbb válasz a:)Love!

Tisztán látszik,hogy ő az igazi.Látszik hogy kedvel téged.Gyerünk,ne késlekedj,mert egy ilyen fiút bárki elcsaphat mellőled!

Legtöbb válasz b):Talán 50%

Lehet,hogy ő az igazi,de nagy az esélye,hogy csak barátkozik veled.Kerülj a közelébe,és tudd meg,hogy bejössz e neki.

Legtöbb válasz c)Nem ő az igazi,ő első ránézésre egy bunkó.De Ezt a saját válaszaidból is megállapíthattad.

 

Titkos trükk

2010. 07. 22.

Szükséged lenne 2000 forintra.Mit teszel?

a)Felajánlod apukádnak,hogy háromszor lemosod a kocsit.

b)Addig nyafogsz,amíg megkapod.

c)Sunyi módon elcsened a mamád tárcájából.

A tesód és te ugyanakkor szeretnétek elvinni a kocsit...

a)Felajánlod,hogy elviszed,és érte is mész,de te szeretnél vezetni.

b)Hisztizni kezdesz.

c)Amíg a tesód készülődik,te elviszed a kocsit.

Nem sikerült befejezni az iskolai feladatot,ezért határidő-hosszabbítást szeretnél...

a)Meg ígéred a tanárnak,hogy a plussz időért cserébe,hosszabb és alalposabb munkát végzel.

b)Nyafogással és betegségekre,való hivatkozással tutira megoldod.

c)Egyszerűen később adod be.

 

Legtöbb válasz:a) TÁRGYALÓMŰVÉSZ

Szorgos vagy és kompromisszumképes,ami a legjobb kombináció.Csak így tovább!

Legtöbb válasz:b)MISS HISZTI

Sírással bármit elérsz-de szerinted meddig lehet ezt így folytatni?Próbálj egy kicsit megkomolyodni!

Legtöbb válasz:c)ÖRDÖGI

Arcátlansággal sok helyzetet fordíthatsz a javadra,de légy óvatos,mert előbb-utóbb valaki sérülni fog:vagy az akit bántasz,vagy te,mert megtorolják...

 

Átver vagy szeret?

2010. 07. 18.

Milyen gyakran találkozol a barátoddal?

a ) Naponta

b )Kétnaponta

c )Hetente 1 x

Mit hozna a szülinapodra?

a )Virágot vagy bonbont

b )Valami kis plüssállatkát,aminek a kezében egy boldog szülinapot feliratú szív van

c )Jajj bocsi,ma szülinapod van...?

Hova szokott randizni hívni?

a )Étterembe

b )Moziba

c )Mindig én hívom őt

Ha rossz kedved van...

a )Elhalasztja az aznapi programját,hogy vigasztaljon

b )Este felhív,hogy megvigasztaljon

c )Nem is tudta,mert a haverjaival volt...

Társaságban...

a )Átölel,vagy fogja a kezed,és rólad beszél

b )Melletted áll,és néha feléd fordul

c )Mintha nem is ismerne

 

Legtöbb válasz A:Szuperbarát

Nos,a fiúd igazi szuperbarát,nyilvánvalóan fontos vagy neki,és neked is fontos ő.Ha egy idétlen dolog miatt összevesztek,inkább békülj ki vele,nem érdemes elveszíteni,ritka az ilyen barát.Szóval vigyázz a pasidra!

Legtöbb válasz B:Hát...

Érdemes megfontolni ezt a dolgot.Valóban szereted,ő is szeret téged?Ismerd meg jobban,aztán majd eldől,hogy neked való-e.

Legtöbb válasz C: Felejtsd el!

Ez a fiú nem szeret téged,csak játszik veled.Nem érdemes vele lenned,ha igazi kapcsolatot akarsz.Hidd el,jobb lesz nélküle!

 

Test 1 Ki lehetne a szingli-tesód?

2010. 07. 18.

1.  Milyen legyen az igazi?

a) Legyen vicces és szórakoztató.         

b)Legyen szenvedélyes.

c)Ne legyen rámenős.

d)Legyen rengeteg barátja.

e)Legyen rugalmas,alkalmazkodó.

 

2.  Ha szombat este nem mész bulizni,mivel töltöd otthon az idődet?

a)Áthívom a barátnőimet ottalvós buliba.

b)A neten lógok.

c)Olvasok.

d)Megnézek néhány filmet DVD-n.

e)Semmivel,csak alszom és pihenek.

 

3.  Randira hív egy fiú,de te már korábban megígérted a barátnődnek a mozit arra az estére.Mit csinálsz?

a)Mérlegelem a szitut:ha nagyon jó a pasi nem hagyom ki.

b)Lemondom a csajos találkát:a barátnőm biztosan megérti majd.

c)Megmondom a fiúnak,hogy már van programom.

d)Azonnal igent mondok a randira.

e)Felajánlom neki,hogy csatlakozhat a mozizáshoz az egyik barátjával.

 

4.Miért szakítottál a fiúddal?

a)Mert mindig veszekedtünk.

b)Mert soha nem találkoztunk.

c)Mert lebukott ,hogy megcsalt.Többször is.

d) Mert beláttuk,hogy nem paszolunk egymáshoz.

e)Mert nagyon különbözőek voltunk.

 

5.  Az exed szerint ilyen vagy:

a)Független, szabad és laza.

b)Céltudatos és határozott.

c)Gondoskodó és figyelmes.

d)Ragaszkodó és hűséges.

e)Okos,vicces és kedves.

 

6.  Mi lenne az első kérdésed a randin?

a),,Sóval mikor is szakítottál a barátnőddel?"

b),,Tudtad,hogy sok közös ismerősünk van?"

c),,Házasságpárti vagy?"

d),,Mit csinálsz majd öt év múlva?"

e),,Nincs valami j buliötleted?"

 

7.  A legfrissebb hollywoodi szerelmed...

a)Justin Timberlake.

b)Chace Crawford.

c)Nick Jonas.

d)Zac Efron.

e)Shia LaBeouf.

 

8. Az iskola leghelyesebb fiúja téged hív randizni.Kinek mondod el először a nagy hírt?

a)Annak a lánynak,akinek szintén tetszik a fiú.

b)A nővéremnek:kölcsönkérek tőle egy fölsőt a randira.

c)Az anyukámnak:vele mindent megbeszélek.

d)Minden volt pasimnak.

e)A legjobb barátnőmnek,hiszen ő mindent tud rólam.

 

PONTSZÁMOK:                    Így csináld:           

1.a5 b4 c1 d2 e3                    Pl:Az 1. Kérdésnél az a) 5 pontot ér

2.a1 b2 c3 d4 e5                    ezért a5 ként van leírva.A   b) az 1.

3.a5 b4 c3 d2 e1                     kérdésnél 4 pontot ér,és így tovább...

4.a2 b3 c4 d5 e1

5.a1 b3 c5 d4 e2

6.a5 b2 c4 d3 e1

7.a5 b4 c1 d3 e2

8.a1 b4 c3 d2 e5

 

34-40 pont:       

Újrakezdő               Paris Hilton 

Megszámolni sem lehet,hány pasival volt már dolga Parisnek.Legutóbb Benji Madellel járt hosszabb ideig,de a kapcsolatuknak novemberben vége lett.Paris persze nem az a fajta,aki nagyon csüggedne:máris feltűnt néhány partin.Te sem ülsz otthon,ha éppen úgy hozza a sors,hogy egyedül vagy.A jelszó:most vagy fiatal.

 

27-33 pont:

Nyíltszívű               Kate Hudson

Szerelmes vagy a szerelembe,és rosszul érzed magad,ha nem lehetsz valaki mellett.Ezek a társfüggőség jelei,ezért legyél nagyon óvatos.Kate példája bizonyította,hogy a hirtelen fellángolások nem mindig tartósak:amióta elvált a férjétől,több futó kalandja is volt,de eggyetlen pasi mellett sem tudott tartósan kikötni.

 

20-26 pont:

Érett hozzáállás               Anne Hathaway

Egy szakítás sem jelent olyan nagy katasztrófát,mint amilyennek sokan látják.Igaz,hogy lehetnek csúnyább sztorik is,mint például Anne Hathaway szakítása a meglehetősen zűrös exével.De éppen az ő példája mutatja,hogy egy kis keménység jól jön ilyen helyzetekben:fontos,hogy éretten álj hozzá!

 

14-19 pont:

Exfüggő                      Pink

Szakítás?A legnagyobb tragédia,ami megtörténhet veled.Ha már megtörtént,akkor rengeteget rágódz,de ezzel csak magadnak ártasz.Egy idő után meg kell értened,hogy ami elmúlt,az elmúlt.Jó tanács Pinktől:add ki,írd ki,vagy beszéld ki magadból a fájdalmat,amíg jobban nem érzed magad.

 

8-13 pont

Okos szingli               Emma Watson

Az élet arról szól,hogy minden pillanatát kiélvezd.Fiútéren egyébként is magasra teszed a lécet,ezért cseppet sem keseredsz el,ha éppen nincs valakid.Nem akarsz csak azértösszejönni egy fiúval,hogy ne legyél egyedül.Ha viszont elkötelezed magad valaki mellett,akkor az illetőnek legalább három nyelven kell beszélnie...

 

 

 

Barát vagy szerelem?

2010. 07. 10.

1.rész       Pontozás: Igaz=, Nem igaz=

A legtöbb haverját ismered.  IGAZ/NEM IGAZ 

Gyakran ér hozzád ,,véletlenül",a puszit pedig soha nem hagyja ki.  IGAZ/NEM IGAZ

Előfordult már hogy viccesen megjegyezte,egy nap úgyis a barátnője leszel  IGAZ/NEM IGAZ

Kíváncsi a barátnőidre és a társaságodra.  IGAZ/NEM IGAZ

Ismeri a szüleidet,akik kedvelik őt.  IGAZ/NEM IGAZ

Még nem fordult elő,hogy nem válaszolt az SMS-edre,vagy ne hívott volna vissza.  IGAZ/NEM IGAZ

 

 

2.rész      Pontozás:Minden megjelölt válaszért:

Az alábbi kijelentések közül mi igaz a,,,barátodra" IGAZ/NEMIGAZ

Mindig van valami ötlete,hogy mit csináljatok együtt.  IGAZ/NEM IGAZ

Ha tudja,hogy lesz valahol buli vagy koncert,azonnal szól neked is.  IGAZ/NEM IGAZ

Apróbb szívességekkel bizonyítja,hogy mindig gondol rád.  IGAZ/NEM IGAZ

Mindig kompromisszumkész. IGAZ/NEM IGAZ 

Felhív,SMS vagy e-mailt ír ,,csak úgy".  IGAZ/NEM IGAZ

 

6-9  Nem biztos

Nem szeretünk rossz hírt közölni,de ezúttal meg kell tennünk:lehet,hogy jobb,ha ez a fiú megmarad barátnak.Ha van erőd,és kitartó vagy,talán meggyőzheted,de nem lesz egyszerű.

 

10-18  A nagy szerelem

Menthetetlen a helyzet,ezzel a fiúval biztosan nagyon boldog leszel majd,ha végre rájöttök,hogy a barátságon túl lehet,sőt túl kell lépnetek!Lehet,hogy már csak napok kérdése,és megteszi az első lépést.Ha nem,akkor nyugodtan kezdeményezz te:elutasítani biztosan nem fog.

 

 

Miniteszt

2010. 07. 09.

Milyen sportot szeretsz az itt felsoroltak közül?

a)Vizisport pl:.úszás

b)Terepsport pl.:Futás,Bicajozás

c)Labdás sport pl.:Tollas,pingpong

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

a)olvasni

b)sportolni

c)TV-zni,számítógépezni.

Hogyan képszeled el a legjobb hétvégét?

a)Elmegyek egy kiállításra vagy városnéző túrára megyek.

b)Egy klassz versenyre megyek,vagy a barátnőimmel egy jó helyre.

c)Táborba megyek,vagy a barátnőimmel pizsibuliba.

 

A legtöbb válasz a)

Neked a legjobb az,hogyha elmész a barátnőiddel úszni vagy szaunázni.Menj el egy élményfürdőbe vagy egy moziba,mindkét helyen jól éreznéd magad a barátnőid társaságában.

 

A legtöbb válasz b)

Te imádsz sportolni,soha le nem mondasz róla.A legjobb hétvége az ha elmész a barátnőiddel sportolni vagy a városban bóklászni.

 

A legtöbb válasz c)

Menj el mindenképpen a barátnőidhez.Jól fogtok szórakozni,bármit is csináljatok együtt.

 

1.Melyik tantárgy a kedvenced?                                                 

a)Matek                                                                                       

b)Idegen nyelv                                                                            

c)Irodalom,művészet,zene                                                         

d)Kereskedelem,pnzügy                                                             

e)Fizia és kémia                                                                           

2.Mit gondolsz,mi az erősséged?                                               

a)Bármilyen kétkezi munkát szívesen elvégzek!                        

b)Könnyen szót értek az emberekkel.                                       

c)Mindenben jó vagyok,amihez logikus gondolkodás kell.          

d)Szívesen festek,zenét komponálok.                                        

e)Mindig jó kedvre derítem azokat,akik maguk alatt vannak.   

f)Mindent addig csinálok,amíg meg nem lelem a megoldást.      

3.Melyik tárgyat utálod?                                                             

a)Idegen nyelv.                                                                            

b)Biológia és kémia.                                                                     

c)Földrajz és matek.                                                                   

d)Történelem és magyar nyelv.                                                  

e)Zene és Irodalom.                                                                   

f)Minden amit két kézzel kell csinálni.                                       

4.Mit csinálsz ha egyedül vagy?                                                  

a)Ujságot vagy könyvet olvasok.                                                 

b)Rejtvényt fejtek.                                                                    

c)Szörfölök a neten.                                                                    

d)Tavasztól őszig a szobámban vagyok.                                     

e)Játszom a hangszeremen,(:pl.:gitáron), zenét hallgatok.       

f)Képes vagyok órákig mobilozni a barátnőmmel.                       

5.Mit csináltok szívesen a barátnőddel?                                    

a)Mozizunk!                                                                                  

b)Esténként gyakran sétálunk,és közben dumálunk.                 

c)Átmegyünk egymához,és társasozunk!                                    

d)A suliban maradunk,és dumálunk.                                            

e)Fürdőbe megyünk,vagy sportolunk.                                         

f)Shoppingolunk!                                                                          

6.Mit tanulsz szívesen?                                                              

a)Azt,hogy hogy kell megszerelni egy autót.                              

b)Fotózást.                                                                                  

c)Egy ujjabb idegen nyelvet.                                                       

d)Tanulni a suli után?Kizárt!                                                        

e)Bármit a netről,a PC-ről.                                                          

f)Szeretem a lelki témájú cikket,könyvet.                                

7.Hogy bírod a kritiát?                                                                

a)Ez a hangulatomtól,és a kritika hangnemétől függ.                 

b)Mindig felhúzom magam rajta.                                                

c)Csak nevetek a kritikákon.                                                       

d)Megpróbálom megbeszélni a kritikussal,mi a baja valójában.

e)Viszonzom:kölcsön kenyér vissza jár!                                     

f)Átgondolom,hátha tényleg bennem van a hiba.                        

8.Milyen létszámú foglalkozásokat szeretsz a suliban?            

a)Olyanokat,ahol együtt vagyunk az osztálytársaimmal.            

b)Csak azt ahol egyedül tevékenykedhetek.                              

c)A kiscsoportos foglalkozásokat szeretem.                             

d)Nekem tök mindegy!                                                                

e)Ha csoportban kell dolgoznom,inkább háttérbe vonulok.       

f)Szeretek csoportban dolgozni,ha én leszek a csoportvezető

Pontszámok:

1.     2.   3.   4.   5.   6.   7.   8.

a6  a1   a1  a5   a6  a1   a5  a1

b5  b6 b3  b6  b2 b3  b1  b3

c4  c4  c4  c2   c3  c5   c3 c2

d3  d3 d2  d1  d1   d2   d4 d4

e2  e5 e5  e3  e1    e6   e6  e6

f1    f2 f6  f4  f5    f4   f2  f5

 

0-10 pont:Szereted a kétkezi munkát!

Szívesen végzel kétkezi munkát,nem ijedsz meg,ha nem az eszedet kell tornáztatni.Ha pakolni kell,rendet kell tenni,rád lehet számítani.Szereted a kreatív feladatokat,de a monoton melótól sem riadsz vissza.Érdekelnek a műzaki témák is,ehhez azonban nem mindig van türelmed.

 

11-16 pont:A kihívások embere vagy!

Különösen kitartó vagy abban,hogy utánajárj valamilyen kérdésnek.Szívesen nyomozol,kutatsz,utánaolvasol bármilyen témának-a lényeg,hogy legyen valami kutatnivaló.Lehetséges,hogy eg kutatóorvos lakozik benned?Ha ez túl nagy feladat,akkor is szívesen dolgozol egydül-mégis az emberekért.

 

17-26 pont:Irány a művészet!

Bármivel szívesen foglalkozol,amiben használhatod a kreativitásodat.Legyen szó zenéről,irodalomról,festészetről,vagy díszárgyak készítéséről,az ötleteid kiapadhatatlanok.Fontos,hogy ne olyan munkát válassz,ahol a monotonitás a lényeg,mert felörlődhet a beléd szorult kreativitás.

 

27-33 pont:Másokon segíteni!

Téged az tölt fel,ha segíthetsz másokon,ezért ezt a pozitív tulajdonságodat kell érvényesíteni a munkádban.Keress olyan foglalkozást,ahol segíthetsz az emberek lelki,vagy fizikai problémáin,mások javát szolgálhatod a benned lévő segítőkészséggel,kedvességgel és azzal a ténnyel,hogy az emberek hallgatnak rád.

 

34-42 pont:Business-girl!

Az üzleti életben kitűnően megtalálod a helyedet,hiszen képes vagy másokat motizálni,logikusan gondolkodni,és minden helyzetben kiállsz az igazad mellett.Ha az idegen nyelvekel is jól állsz,akkor senki sem akadályozhat meg abban,hogy menő üzleti kariert fuss be.

 

43-48 pont:A legjobb szervező!

Imádsz szervezkedni:legyen szó iskolai programról,vagy a barátnőid magánéletéről,te azonnal szervezésbe fogsz.Minden részletre kiterjed a figyelmed,így a munkádban is ezt kellene kamatoztatnod.Számlák,dátumok,randik-a te figyelmedet semmi sem kerülheti el.

 

Igaz barát teszt

2010. 07. 02.

Mikor egy társaságba vagy vele...

a)Elvárja,hogy csak vele foglalkozz vagy úgy csinál mintha nem ismerne.

b)Neked kell megszólítani,de ha nem szólítod meg csak akkor szólít.

c)Megszólít és mindig beszél veled,de azért megszólít másokat is.

Ha pl.:Szülinapkor...

a)Te megajándékozod a szülinapján,ő viszont ,,elfelejt" megajándékozni.

b)Csak akkor ajándékoz meg,ha te is megajándékozod a szülinapján.

c)Ő mindenképpen megajándékoz.

Ha közös programot szervezel,vagy ő  szervez...

a)Mindig te szervezed,ő viszont sose jön el.

b)Van amikor te szervezed,van amikor ő,van amikor eljön,van amikor nem.

c)Legtöbbször ő szervezi,és sose hagyja ki.

 

A legtöbb válasz a ):

Á ez tuti:ő csak kihasznál.Ne barátkozz nagyon vele,mert az is lehet,hogy te jársz rosszabbul.

A legtöbb válasz b l:

Nem mondhatni,hogy a legjobb barátnőid közé tartozik,de elmegy egy sima havernak vagy barátnőnek.

A legtöbb válasz c (:

Ő egy igaz barát,mindenben számíthatsz rá.Megbízik benned,és te is benne,a legjobb barátnőd is lehetne.

 

 

2010. 06. 18.

Add össze a számokat addig,amíg egyjegyű számot nem kapsz.A te számod:

Példa:0+6+2+0+4+4+4+5+5+5+5=41     4+1=5

Az ő száma:0+2+3+0+5+5+5+2+1=23    2+3=5

Most add össze a saját számod és az övét!  5+5=10  1+0=1

A barátságszámotok 1.Olvasátok el az ehhez tartozó misztikus üzenetet!

1:PECH Nem lesz tartós a kapcsolatotok,mert az egyes mindig egyedül van,nem igényel társaságot.

2:Egyezés!Ha barátok vagytok,könnyen megértitek egymést,ha szerelmsek,tiétek a jövő.

3:Barátság!Barátság,haverság lehet köztetek,de szerelem terén a 3-as szám nem hoz jót!

4:Lehetőség!Ha éltek a lehetőséggel,akkor szerelem is lehet köztetek barátság mellett.

5:Perfekt!Tökéletes harmónia alakulhat ki köztetek,lehet szó szerelemről,vagy barátságról is.

6:Menekülj!Az ördögi 6-os szám nem tesz jót semmilyen kapcsolatnak,ezért inkább egyikőtök cseréljen mobilszámot.

7:100% OKÉ! A mesebeli 7-es szám minden helyzetben szererncsét hoz,így a kapcsolatotokban is.

8:Tüzes!Lángoló,megrázó kapcsolatot mutat ez a szám:olyan élményt,amit sohasem fogsz elfelejteni!

9:Rövid,de jó!Ha csak rövid ideig is,de jó kapcsolat lehet a tiétek,-hosszú távú  terveket azonban ne szőjetek!

 

Melyik Jonas Brother szeretne beléd?

2010. 06. 13.

Valyon melyik Jonas tesó illik hozzád a legjobban?Most kiderül!

1.HOGYAN SZOKTÁL BULIZNI?

a)Táncolsz,pörögsz,ismerkedsz.

b)Beszélgetsz a barátaiddal.

c)Önfeledten táncolsz órákig.                                                                                      

2.MELYIK ÜNNEPET VÁROD EGÉSZ ÉVBEN?

a)A szerelem ünnepét,a Valentin-napot.

b)A karácsonyt,olyankor összejön az egész család.

c)A szülinapodat,az ajándékok miatt-ez nem is kérdés!                                                      

3.NAGYON MEGLEPŐDNÉNEK A BARÁTAID,HA KIDERÜLNE,HOGY...

a)...imádod a művészfilmeket

b)...alig várod néha,hogy egyedül lehess.

c)...gyerekkorodban mindenfélét gyűjtöttél.

 4.MELYIK TANTÁRGYAT KEDVELED A LEGINKÁBB?

a)Biosz és/vagy földrajz

b)Matek és/vagy fizika

c)Történelem és/vagy irodalom                                                                                     

5.HA JÁRSZ VALAKIVEL,HOGYAN KEZELED A KAPCSOLATOTOKAT ?             

a)Büszkélkedsz a pároddal,mindenhová magaddal cipeled.  

b)Nem tartod titokban,de nem is teregeted ki a magánéletedet.

c)A barátaitok tudnak rólatok,de nem lógtok egymás nyakán.                                            

6.MI LESZEL,HA NAGY LESZEL?

a)Főnök!Mindegy,hogy hol...

b)Mindegy,mit csinálsz,csak élvezd.

c)Vonz a pszihológia,vagy az újságírás.                                                                          

7.MILYEN FILMEKET NÉZEL?

a)A szerelmes-éneklőseket,mint a HSM,vagy a Hajlakk

b)A vígjátékokat,és a romantikus filmeket,mint a Nász-ajánlat.

c)Nem tipikus kasszasiker filmeket,például a Junót.                                                        

8.MI A KEDVENCED A VIDÁMPARKBAN?

a)A hullámvasút.

b)A dodzsem.

c)Az óriáskerék.                                                                                                         

9.MILYEN SZEREPET TÖLTESZ BE A BARÁTI KÖRÖDBEN?                                       

a)Te vagy,aki mindig biztosítja a jókedvet.

b)Te vagy,akihez bánatukkal fordulhatnak.

c)Te vagy,aki ötletel,programot szervez.                                                                        

10.MIVEL ÜTÖD EL AZ IDŐT EGY UNALMAS HÉTVÉGÉN?

a)Zenét hallgatsz,tévézel,esténként a barátaiddal lógsz.

b)Órákat töltesz a kádban,és szépítkezel.

c)Olvasgatsz és heverészel-akár egész hétvégén.                                                            

PONTSZÁMOK:

1:A-2,B-1,C-3

2:A-1,B-3,C-2

3:A-2,B-3,C-1

4:A-2,B-1,C-3

5:A-3,B-1,C-2

6:A-3,B-1,C-2

7:A-3B-2,C-1

8:A-2,B-3,C-1

9:A-3,B-2,C-1

10:A-2,B-1,C-3

Joe

10-16 pontig:

A szívtiprónak tűnő Joe valójában visszafogott,magának való srác,aki hagyja,hogy menjen minden a maga útján.Ha könnyen kezelhető,nyugis fiúra vágysz,csak ő lehet a párod!

Nick

17-23 pontig:

Nem éreznéd teljesnek az életedet izgalmak és újdonságok nélkül.Pontosan így van ezzel a legifjabb Jonas is!Ha bármire képes vagy egy poénért,és élsz-halsz a reflektorfényért,kizárt,hogy Nicken kívül más csapná neked a szelet!

Kevin                                                                                                                            

24-30 pontig:

A legidősebb tesó ki nem állhatja,ha határok közé akarják szorítani,a szabájokkal pedig meg lehet örjíteni.Ha te is mindig tudod,mit szeretnél,határozott és céltudatos vagy,ő a te embered!


Mennyire vagy szexi?

2010. 06. 02.

Értékelés:Válaszolj a kérdésekre aszerint,hogy milyen erősségűnek érzed a válaszokat,aztán add össze a számokat,és olvasd el a hozzájuk tartozó jelentést.

 

1.Milyen gyakran használsz ajakápolót?

Mindig 1 2 3 4 5 Soha

2.Mennyi parfümöt fújsz magadra egy alkalommal?

Sokat 1 2 3 4 5 Nem használok

3.Általában kiengedve hordod a hajad?

Igen 1 2 3 4 5 Nem

4.Milyen gyakran nevetsz?

Naponta többször 1 2 3 4 5 Hetente 1x

 

5.Milyen gyakran mosol hajat?

Mindennap 1 2 3 4 5 Hetente 1x

6.Rendszeresen sportolsz?

Igen,naponta 1 2 3 4 5 Havonta 1x

7.Gyakran viselsz szoknyát?

Igen 1 2 3 4 5 Nem

8.Elégedett vagy a külsőddel?

Igen,teljesen 1 2 3 4 5 Picit sem

9.Milyen gyakran szoktad igazgatni a melltartópántot a válladon?

Soha 1 2 3 4 5 Ötpercenként

10.Mennyire ápoltak a körmeid?

Tökéletesek 1 2 3 4 5 Elmegy

 

10-27 pont Forró,mint a tűz!

Mindegy,hogy sokat teszel-e azért,ogy szexis legyél,vagy a természetességedből adódik-a fiúk többsége első blikkre azt gondolja rólad,szexi és vonzó csaj vagy!Fontos,hogy jól érezd magad a bőrödben,mert a pozitív kisugárzás fontosabb,mint a tökéletes arc.Ne hagyd,hogy ebből a tüzes stílusodból bármi visszavegyen.

28-34 pont Hangulatfüggő hatás! Han Hgulatfüggő hatás!

Az,hogy a srácok milyennek ítélnek meg,a mindenkori hangulatodtól függ.Ha épp jól érzed magad a bőrödben,akkor bárkit képes vagy levenni a lábáról.Olyankor öröm rád nézni,annyira sugárzik belőled a pozitív erő.Ám ha bal lábbal kelsz fel,te is olyan szürke vagy mint a gondolataid.Ilyenkor senki sem talál  szexinek.Bróbálj tudatosan urrá lenni a rossz hangulatodon!

35-50 pont Jégcsap kisasszony

Megközelíthetetlennek tartanak a srácok,és ennek az okát magadban kell keresned.Ha többet figyelsz önmagadra,fittségedre,a szépítkezésre,akkor nő az önbizalmad.Ha nő az önbizalmad,akkor pozitív lesz a kisugárzásod.Ha pedig jobb a kisugárzásod,akkor észrevesznek a fiúk is,és elkezdenek érdeklődnek irántad.Itt az ideje a változtatásnak kivül-belül egyaránt.

 
 

 

Profilkép


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Statisztika

Online: 4
Összes: 160802
Hónap: 1394
Nap: 41