Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tippek a pasizáshoz!

 

Hogyan szervezz meg egy házibulit úgy, hogy tutira bepasizz!

A házibuli az egyik legjobb hely a pasizásra. Ha te szervezed a bulit, még jobbak az esélyeid, hiszen a "házigazda" mindig különösen népszerű a férfiak körében.

Mindössze azt kell elérned, hogy kifejezetten olyan házibulit csinálj, ami hozzásegít ahhoz, hogy tutira bepasizz!

Az alapszabály, hogy mindig több fiú legyen a házibuliban, mint lány.

Ezt a következőképpen érheted el:

- Minden férfit meghívsz, akit csak ismersz, és megkéred őket, hogy hozzák el a haverjaikat is magukkal.
- Legalább egy héttel a buli előtt megejted a meghívásokat.
- A meghívottakat címlistába teszed és küldesz nekik 2-3 emlékeztető e-mailt a buli közeledtével. A levélben ecsetelned kell, hogy milyen jó lesz a buli, lesznek meglepetések, stb. A lényeg, hogy a levél elolvasásakor úgy érezzék, hogy mindenképpen el kell menniük a bulira, mert annyira jó lesz!
- A barátnőidnek, akiket meghívsz, megmondod, hogy MINDENKÉPPEN kell, hogy hozzanak magukkal legalább két pasit! De hozhatnak többet is. Kérdezzék meg ők is az osztálytársaikat, munkatársukat, barátaikat, ismerőseiket, és hívják meg őket a buliba.
- Minél több pasi van, annál nagyobbak az esélyeid!

További fontos szabályok:

- Minden egyes vendéget fogadj személyesen, és köszönj nekik. Ha megérkezett egy csapat menj oda, mindig mosolyogj, és mutatkozz be a pasiknak. Nézz mélyen a szemükbe, adj nekik puszit, és mondj nekik pár szót.

Pl.: "Szia, X.Y. vagyok, üdvözöllek a házibulimban. Remélem, jól fogod magad érezni."

Ennyi és nem több. Itt még senkit ne akarj elcsábítani, csak tudasd velük egy fél perc alatt, hogy itt vagy, hogy aztán amikor az este folyamán valamelyiket kinézed magadnak és nekiállsz meghódítani, már ne ismeretlenként kezeljen, hanem úgy, mint "azt a kedves csajt, aki már a bejáratnál is bemutatkozott neki."

- Ez a te házibulid! Te teszel szívességet másoknak. Ne engedd, hogy ugráltassanak, ergo Ne TE LEGYÉL a felszolgáló és a zenefelelős. Előre beszéld meg valamelyik barátnőddel. Ha házibuli DJ akarsz lenni, mindenki jönni fog a hülye kéréseivel, és az egész estédet a zenék válogatásával töltheted.
- Vigyázz, hogy ne idd túl a mércéd! Ha egy kicsit oldottabb vagy a megszokottnál az még előny lehet, de ha egy picit is túlléped a kellő szintet, véged! Egy részeg csaj egy fickó számára sem vonzó, sőt kifejezetten taszító tud lenni.
- Itasd le a társaságot! Ahány csaj berúg, annyival kevesebb lett a konkurencia. Tipp: spórold meg a piát azzal, hogy mindenkinek szólsz, ne jöjjön üres kézzel, hanem hozzon magával valami italt is. Minél több pia van annál jobb, és persze ami a buli végén marad, azt megtarthatod, hiszen te voltál a szervező! :-)
- Soha ne legyél egyedül, ne ücsörögj a sarokban magányosan. Ha épp nem táncolsz, nem beszélgetsz senkivel, azonnal menj oda valakihez, és kérdezd meg mi újság, hogy érzi magát, nem inna-e valamit, stb.
- Használj csábító technikákat ezerrel! Kino, NLP, szublimációs technikák, stb. (Ezekről bővebben a Férficsábítás MesterProgramban olvashatsz, javaslom, hogy ezen cikk elolvasása után nézd is meg mindenképpen!)
- Mindig legyen egy üres, csendes szoba fenntartva magadnak, ahová be tudod hívni a pasit. Na persze nem "azért", hanem csak hogy ha úgy alakul, el tudjatok vonulni egy csendesebb, kellemes környezetbe beszélgetni, és megismerni egymást. Ez a szoba lehetőleg szépen legyen berendezve, hangulatfényekkel megvilágítva, és halk, elcsábító zene szóljon benne. Feltétlenül legyen bekészítve valami pia, és koccintsatok valamire! (Ne felejts előre bekészíteni a szobába két poharat is!)

Ha betartod ezeket az alapszabályokat, hihetetlenül jók lesznek az esélyeid arra, hogy bepasizz!

 

fényképezős trükk, melynek segítségével akár már ma bepasizhatsz

Oké, szóval mi is ez a trükk, és hogyan pasizhatsz be még a mai napon? Nos, egyszerű az egész, csak rá kell szánnod magad, és kimozdulnod otthonról.

Fogj egy fényképezőgépet, és "álcázd" magad turistának!

Menj el egy közeli nevezetességhez, és ha megtetszik egy pasi, csak menj oda hozzá, és kérd meg, hogy fényképezzen le téged az egyik nevezetesség előtt.

Ezzel remek lehetőséget teremtesz az ismerkedésre, ráadásul úgy, hogy egy pillanatig sem ciki a helyzet, hiszen teljesen természetes, hogy magadat nem tudod lefotózni, valakinek a segítségét kell kérjed.

Ha lefotózott, köszönd meg neki, és kérdezd meg, itt lakik-e a környéken, vagy csak a nevezetességet jött megnézni ő is. Ha talpraesett pasival hozott össze a sors, és Te is tetszel neki, úgyis ki fog találni valamit, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Végső esetben Te is megkérdezheted tőle, hogy nincs-e kedve együtt folytatni veled a városnézést (ekkor poénosan megjegyezheted, hogy legalább mindig lesz, aki fényképezzen), vagy ha ő itt lakik a környéken, akkor hogy tudja-e mit érdemes még megnézni errefelé, és nem lenne-e az "idegenvezetőd" egy rövid ideig.

A legjobb ebben a trükkben, hogy pár perc alatt kiderül, a pasi is ismerkedni vágyik-e, és ha nem, máris kérheted meg a következő arra járó fickót a fényképezésre.

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de ha jobban belegondolsz, ezzel a módszerrel mindenféle kockázat, és "ciki helyzet" nélkül "leszólíthatsz" akár egy óra alatt 20-30 pasit is!

A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és ne add fel a próbálkozást!

Előbb utóbb mindenképpen találkozol egy olyan pasival, akivel már az első perctől fogva jól kijöttök majd egymással.

 

 

Hol és hogyan ismerkedhetsz meg jó pasikkal?

Férfiakkal ismerkedni egyeseknek gyerekjáték, másoknak kínszenvedés. Ez utóbbi csoport tagjainak nyújt segítséget ez a cikk.

Hol ismerkedhetsz meg jó pasikkal:

1. Menj le például a helyi biliárd terembe egy kicsit játszani a barátnőiddel. Itt mindig sok pasi játszik a haverjaival, akik mindig felfigyelnek rá, ha egy lány a barátnőivel biliárdozik.

2. Járj el sportközvetítéseket nézni egy bárba a haverjaiddal, barátnőiddel, de akár egyedül is mehetsz. Nyilván sejted, hogy sportmeccsek alkalmával ezek a helyek tömve vannak pasikkal, akiket hamar el tud bűvölni egy nő, aki betéved közéjük.

3. Keress sport klubokat, csoportokat, ahová csatlakozhatnál! Kérdezd meg például a helyi kerékpár üzlet tulajdonosát, ismer-e kerékpáros társaságot, akik szívesen fogadnának. Az újságokban rendszeresen találhatsz hirdetéseket kirándulásokról, ahová szintén elmehetsz.

4. Sétáltasd gyakran a kutyád (ha van)! Az állatszerető emberek könnyen ismerkednek "hasonszőrű" gazdikkal. Beszéljétek meg kedvenceitek ügyes-bajos dolgait, és könnyedén egyeztessetek időpontot a következő sétára.

5. Járj el koncertekre, jó zenét hallgatni magában is jó móka, hát még ha be is pasizol közben!

6. Kérdezd meg a barátaidat/barátnőidet, van-e olyan ismerősük, akivel jól kijönnél és kérd meg, hogy hozzanak össze vele!

7. Mindenképpen olyan helyekre járj, amik téged is érdekelnek! Így olyan férfiakkal találkozhatsz, akiknek hasonló az érdeklődési köre. Ne menj például boksz meccsre, ha ki nem állhatod, ahogy ütik egymást...

8. Utazgass sokat! A vonaton, buszon, vagy repülőgépen könnyű ismerkedni. Az előbbi kettőn még arról is dönthetsz többnyire, hogy ki mellé ülj le. A repülőgépen lehet peched... :-)

9. Próbálj mindig mosolyogni (de csak természetesen!). Ezzel már meg is tetted az első lépést mások megismerésének irányába!

És ha végre kiszúrtad a pasit, aki tetszik neked, akkor már csak a hogyan kérdése maradt...

1. Első lépés: Beszélj hozzá! Mondj valamit, ami jó indokot szolgáltat a férfinak arra, hogy észrevegyen téged! Csak úgy vesd oda például ezt: "Szia, te meg mit csinálsz?", vagy "Nagyon szépen rajzolsz, hol tanultad?". Kikérheted a férfi segítségét a biliárdban, vagy kérdezheted a sportmeccsről, amit éppen néztek a bárban... A lényeg, hogy jöjjön létre a kezdeti kommunikáció...

2. Tartsd fent a kommunikációt úgy, hogy az aktuális témával kapcsolatban megjegyzel valamit magadról. Vigyázat, ne ess át a ló túlsó oldalára, ne csak te beszélj, ez fontos!

3. Ha már jól megy a beszélgetés, "mélyebb" témaköröket is szóba hozhatsz, hogy ne csak felszínes dolgokról beszélgessetek.

4. Kérdezd meg, nem csatlakozik-e hozzád valamilyen tevékenységedben, például "Épp a szemközti új kávézóba indultam, hogy kipróbáljam, milyen náluk a kávé. Van kedved csatlakozni?", vagy "Kicsit kezdem unni már a biliárdot, nincs kedved darts-ozni egyet?"

 

 

6 egyszerű titok a NAGY Ő megtalálásához

Ha állandóan szingli maradsz, vagy ha ugyanazokkal a partnerkapcsolati problémákkal küzdesz újra és újra, akkor itt az ideje, hogy megtudd, ki is vagy valójában, mit vársz el egy párkapcsolattól, és hogyan nyithatod meg a lelked, ami segít neked megtalálni a tartós szerelmet.

Kezdjük 6 egyszerű gyakorlattal:

1) Nézz szét magad körül!

Nagyon általános a szingli lányoknál, hogy azzal töltik idejük nagy részét, hogy a "megfelelő partnert" keresik. A Zen azt tanácsolja, hogy ahelyett hogy körbe-körbe futkosnánk, álljunk meg és nézzünk szét magunk körül, lehet, hogy akit keresünk már ott áll előttünk!

Akár barát, akár csak egy ismerős, figyeld meg, hogyan tartod magadtól távol őt, és ne tedd ezt többé. Csak hagyd, hogy a dolgok történjenek, fogadj el mindent, amit ez a kapcsolat adhat a számodra.

Másnap tedd ugyanezt egy másik emberrel a környezetedből. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkit potenciális házastársként szemlélj, aki csak az utadat keresztezi! Ez csak egy gyakorlat, hogy lásd, hogyan távolítasz el embereket a közeledből nem tudatosan, miközben a NAGY Ő-t keresed.

2) Ne játssz játszmákat!

Sok szingli panaszkodik arra, hogy sosem szerelmes. Ennek oka nagyon egyszerű. Annyira elfoglalják magukat saját kis játszmáikkal, hogy szinte sosem mutatják meg a partnerüknek igazi önmagukat.

Milyen szerepeket és játszmákat játszol a partnerkapcsolatodban? Milyen szerepeket vársz el a másiktól? Abba leszel szerelmes, aki valójában, vagy abba amilyen szerepet játszik?

A cél az, hogy lásd a különbségeket önmagad és az általad alakított szerepek között. Ehhez játssz egy kicsit, próbálj ki több szerepjátszást és figyeld önmagad, melyik milyen érzés.

Végül próbáld félredobni őket és légy végre önmagad!

3) Engedd, hogy a partnerek jöjjenek-menjenek

A szerelmi élet elérésének egyik fontos akadálya a kitartás hiánya. Belekapaszkodunk a másikba, korlátozzuk a szerelmet, hogy a saját magától növekedjen.

Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje.

Ugyanezt tedd Te magad is: jöjj-menj kedvedre, ez a legkönnyebb módja a szerelem megtalálásának.

4) Tedd le a "csomagod"!

Sokan úgy érzik, hogy a szerelem nem igazi, ha nem teljesül minden elvárásuk. Sokszor ezek az elvárások akadályozzák a szerelem kialakulását.

Mik a párkapcsolat "szükséges összetevői"?

Ha nem vagy biztos benne, írd le egy listára és jól nézd át.

Lásd meg, hogy ez egy hatalmas és nehéz csomag, amit mindenhová cipelsz magaddal. Ezt a "csomagot" le kell tenned. Egy napra tekints el egy elvárásodtól és figyeld meg, mi változik az érzéseidben! Aztán próbáld meg még egy napra! Rá fogsz jönni, hogy minél többet engedsz az elvárásaidból, annál több fény és boldogság érkezik az életedbe. Sőt, ez lehetőséget nyújt, hogy mindenféle emberrel megismerkedj, "csomag" nélkül...

5) Adj ajándékokat!

Az adás és a kapás minden kapcsolat veleje. Ha szerelmes vagy, ez sosem okoz problémát, természetesen adsz és bárminek örülsz, amit kapsz. Ha a szerelem felé szeretnél nyitni, alkalmazd ezt a mindennapjaidban és kezd el adni.

Milyen ajándékokat adj? Mit várj cserébe?

Állj meg egy pillanatra és gondolkodj el, mit is adhatsz a másiknak.

Aztán add!

Minden egyes nap adj valami mást. Nem kell drágának és trendinek lennie, nem is kell tárgyiasult valaminek lennie - csak valamivel gazdagítsd a másik napját és mindezt csendben, mindenféle fanfár nélkül.

Tedd ezt más emberekkel is, majd magaddal is. Minden nap adj magadnak valamit. Ez a gyakorlat nagyon egyszerű, de nagyon hatásos. Mindent megváltoztathat a napi kapcsolataidban. Amikor adsz, sose várj semmit cserébe, még egy mosolyt, vagy "köszönöm"-öt se! Így, ilyen nagylelkűen élve természetszerűen viszonzásra találnak majd az ajándékaid.

6) Legyél barátságban önmagaddal!

Sok ember mondja magáról, hogy magányos, még akkor is, ha van partnere. Egyszerűen azért, mert önmagával sem barátkozik. Ha megbecsülöd, aki vagy és egyetértésben élsz önmagaddal, akkor sosem leszel magányos.

Legyél barátságban önmagaddal!

Fogadd el minden egyes részed.

Hagyd abba az önkritikát, és csendben figyelj befelé.

Figyeld a lélegzésed, fogadd el hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Legyél ennyire természetes a párkapcsolataidban is és azt fogja a másik becsülni, aki igazán vagy! Változtass pozitív dolgokat az életedben és a boldogság kopogtatni fog az ajtódon!

 

 

 

A randizás legfontosabb szabályai

Nincs semmi, ami nagyobb szorongást és aggodalmat vált ki - még a legmagabiztosabb nőkben is - mint az első randi egy sráccal, aki tetszik nekünk. Egy csomó dolog miatt aggódunk, hogy tetszeni fog-e neki a ruha, amit hordunk, bejövünk-e majd neki, miről beszélgessünk vele, stb...

Bár az első benyomás tényleg nagyon sokat számít, mégis fontos, hogy ne próbálj másnak látszani, mint aki vagy, még akkor se, ha tudod, milyennek kellene tettetned magad, hogy az tetsszen a srácnak! Az első randi szintén nem jó pillanat arra sem, hogy új hajviselettel kísérletezz, vagy olyan ruhában, cipőben jelenj meg, amit akkor viselsz először.

A legfontosabb dolog az első randin, hogy elengedd magad, jól szórakozz, és add önmagad!

Senki nem akar egy ideges, aggódó lánnyal randizni, aki ráadásul görcsösen próbál másnak látszani, mint aki. Egy randin mindkét félnek jól kell, hogy érezze magát, különben úgysem lesz belőle semmi.

Ha a randi előtt eldöntöd, hogy bármi is lesz, te mindenképpen jól fogod érezni magad, akkor az úgy is lesz. Mindazonáltal nem árt a randi előtt odafigyelni pár dologra, hogy könnyebb dolgod legyen.

Először is ne hagyd magad rábeszélni, hogy a randin olyan dolgot csináljatok, amit te nem szeretsz. Ha a pasi azt javasolja, hogy menjetek el bowlingozni, te pedig életedben csak egyszer próbáltad ki ezt, de akkor is letört körmök és sajgó csukló lett a vége, így mondjuk egyenesen utálsz bowlingozni, akkor a világ minden kincséért se egyezz bele ebbe!

Hiába akarod levenni a pasit a lábáról azzal, hogy úgy viselkedsz, mint aki szereti az ő kedvenc sportját, ha ez nem igaz, akkor rosszul fogod magad érezni, és ez meglátszik majd rajtad.

Javasolj neki inkább olyan programot, amit mindketten élvezni fogtok. (És igen, figyelj rá oda, hogy tényleg ő is élvezze, mert ha mondjuk egy virágmúzeumba ráncigálod el, akkor meg ő fogja rosszul érezni magát, és ezért nem lesz jó a randi.)

Különösen jók az olyan programok, amelyek magukban is élvezetesek, de azért beszélgetni is lehet mellettük (pl.: darts, billiárd, korcsolyázás, biciklizés...). Az elterjedt sztereotípiával ellentétben nem túl jó választás a mozizás, mivel túl sok mindent nem fogtok megtudni egymásról abból, hogy néma csöndben végignéztek egy filmet.

Még egy fontos dolog, amire oda kell figyelned: nincs olyan dolog, ami jobban el tud kedvteleníteni egy férfit, mint egy nő, aki egyfolytában csak panaszkodik és nyavalyog. Egy randi nem a legjobb alkalom arra, hogy kibeszéld az előző pasidat, vagy hogy a pszichopata főnöködet szídd. Ezeket a témákat tartogasd a barátnőidnek vagy a családodnak, leendő pasiddal viszont inkább kellemes, vidám témákról társalogj.

A férfiak szeretik, ha sokat kérdezel, és nem csak beszélsz. Ugyanakkor ne kérdezz tőlük túl sok unalmas tény-adatot, pl. hogy mi a munkájuk, hány testvérük van, és ilyenek, mert ez egy idő után nagyon unalmassá válik.

Ahhoz, hogy rátalálj az IGAZIRA, sokat kell randiznod. Randizz annyit, amennyit csak bírsz, és ne hagyd, hogy ezt bárki elítélje! Attól, hogy egyszer kétszer már randiztál egy sráccal, még nem jelenti azt, hogy jártok is, és főleg nem jelenti azt, hogy ne randizhatnál valaki mással is, aki megtetszik.

Attól, hogy minden héten másik sráccal randizol, még nem leszel rossz lány. Jogod van férfiakkal ismerkedni, és ameddig ez csak ismerkedés és beszélgetés marad, addig annyit randizol amennyit csak akarsz.

Még egy utolsó gondolat: említettük, hogy milyen fontos egy randin az első benyomás! Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, hogy tetszeni fogsz-e a pasinak, akkor használj Feromon parfümöt! Ezzel garantáltan minden pasit leveszel a lábáról, és már csak azt kell majd eldöntened, vajon TE szeretnéd-e, hogy újra találkozzatok, és tovább lépjetek.

 

 

 

Tény, hogy a férfiak egy kapcsolat kezdetén az alábbi módokon tekinthetnek egy nőre:

1) Nem érdekli őket
2) Csak barátként érdekli őket
3) Szeretőnek tekintik
4) Szeretőnek tekintik, valamint esetleg komoly kapcsolat is kisülhet a dologból

És íme, ami különös:

Van a férfiaknak egy titkuk, amit ha a nő megtud, akkor tízszer nagyobb esélye van arra, hogy a férfi hosszútávon is érdeklődjön utána: ha egy pasi a negyedik módon tekint egy nőre, akkor nem sieti el a dolgokat, és a szex-el is hajlandó várni.

Na, vegyük csak át ezt még egyszer...

Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy férfitől, akkor hagyd, hogy várnia kelljen a szexre! Ha egy nő vár a testi kapcsolattal, és először engedi a mélyebb vonzalmakat kiépülni, akkor nyert ügye van. Ha valami komolyat szeretnél egy pasitól a jövőben, akkor szinte kötelező jelleggel várnod kell a szex-el!

Amikor egy férfit valami sokkal erősebb kötelék fűzi a nőhöz, mint csupán a fizikai vonzalom, sokkal könnyebben hajlandó várni a szex-el, és sokkal türelmesebb, mintha csak fizikai vonzalmat érezne a nő iránt.

Ha látja a komoly kapcsolat esélyét, akkor örömmel vár a nőre, és élvezi az udvarlási szakasz minden részletét, amelyben fokozatosan megismerheti szíve hölgyét.

Komoly hatása lehet a férfira annak, ha várnia kell egy nőre. Azzal, hogy vár, nem csak a kapcsolat fizikai aspektusait látja, mint általában a férfiak zöme, hanem mást is tapasztal.
Lehetősége nyílik saját érzéseinek tisztázására, valamint van ideje gondolkodni, vajon készen áll-e egy komoly kapcsolatra a nővel.

Másrészről pedig, ha egy férfi csak fizikai vonzalmat érez egy nő iránt, akkor nem hajlandó várni a szex-el, és türelmetlenné válik. Ez a türelmetlenség kulcsfontosságú jelzés lehet egy nő számára. Az rendben van, ha egy férfi szeretné, ha megtörténne már a dolog, de az nem, hogy siettetni akarja, és követelőzővé válik a nővel szemben. Tehát ha a férfi nem veszi figyelembe a nő érzéseit és érdekeit, akkor nem is gondolt semmilyen komoly folytatásra vele, csakis a testi szerelem érdekli!

Tehát röviden: minél tovább vár a férfi a nőre, minél tovább udvarol neki, még mielőtt a testi kapcsolatra sor kerülne közöttük, annál inkább fog majd vágyni egy komoly, hosszú távú kapcsolatra a nővel.

Ez az a nagy titok, amit a férfiak nem akarnak a nőknek elárulni. Szóval minél több időt hagysz arra, hogy növeld az irántad érzett vonzalmát és vágyát, minél jobban próbálod felkelteni az érdeklődését irántad, annál jobbak az esélyeid a komoly kapcsolatra!

 

Miért légy különleges és kiszámíthatatlan?

Hogy egy férfi hogyan fog rád gondolni, abban nagy szerepet játszik az, hogy tudsz-e egyszerre komoly, vicces és kiszámíthatatlan lenni.
Ha enyhén és viccesen kiszámíthatatlan vagy, az egyszerűen csodákat művel! De ha komoly dolgokban is ilyen tudsz maradni, az biztos hozzád láncolja a pasit!

Mondjuk egy bárban vagy étteremben ülsz és beszélgetsz egy olyan pasival, aki igencsak felkeltette az érdeklődésedet. Ha a nők nagy többségéhez tartozol, akkor olyan sablonkérdéseket fogsz feltenni neki, hogy mi a munkája, meséljen magáról, a családjáról, stb.

EZ UNALMAS!

Ez túlságosan hétköznapi! És igen, talán majd mesél magáról, az életéről, de közben azt veszed észre, hogy folyamatosan a terem másik végében lévő nőt nézi, aki vidáman nevet, mesél, és szemmel láthatóan nagyon jól szórakozik.

A kiszámíthatóság a legnagyobb ellensége az érdekességnek.
Ha mindig kiszámítható vagy, biztosan nem leszel érdekes. Szóval fontos, hogy érdekes és meglepő dolgokkal tudj előrukkolni.

Az ilyen általános kérdéseknek nagy hasznát veheted, hogy megismerd a férfit, akivel randizol, de ha túlzásba viszed, pont ellenkező hatást érsz el vele.

Az első randin biztos kényszert érzel, hogy ilyen jellegű kérdéseket tegyél fel a pasinak, de ha állandóan csak a megszokott dolgokat teszed, akkor nem leszel különleges, nem leszel egyedi, és nem fogsz megmaradni a fickó emlékezetében. Próbálj meg inkább meglepetésekkel teli személy lenni, és maradj is ilyennek a kapcsolat első hónapjaiban.

Egyik olvasónk megírta nekünk e-mail-ben egyik randijának történetét. Nem sokkal a randi előtt olvasta a honlapunkat. A randi kész siker volt, mivel rögtön jól kijöttek a pasival, de olvasónk (Nóri) nem bízta el magát, és ahelyett, hogy élvezte volna a bóközönt, kérdezett egy meglepőt:

"Te milyen nőket tisztelsz?"

Nagyon ötletes dolog ilyet kérdezni a pasitól, aki tetszik neked. Ez a kérdés egy férfinak egyszerre játékos, de kihívó is, és muszáj rá őszintén felelnie. Ha ilyen ütős kérdést teszel fel, ilyen provokatív, mégis könnyed verzióban, az olyan státuszt ad neked, ami biztosan hozzásegít ahhoz, hogy a pasi nagyon megkedveljen téged.

Egyszerre indítod el a vonzalmat irántad, és egyszerre éred el azt is, hogy megnyíljon előtted.

Készítsed elő megfelelően a terepet arra, hogy elmondják neked azokat a dolgokat, amikről nem szívesen szoktak beszélni, például, hogy mit szeretnének tőled, komoly kapcsolatot, vagy csak kalandot.

Ha ilyen kérdésekkel, játékosan teszed próbára a férfit, és teszteled a jellemét, gondolatait, kivételes nőnek fognak tartani, nem úgy, mint a nők azon 90%-át, akik sablonkérdésekkel bombázzák a férfit, és válaszaikra felszínesen mosolyogva, érdeklődve figyelnek csak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KISS Tour Dates 2019

(KimessScert, 2019.01.16 15:09)

Interested in HARD ROCK? How about Kiss band? They are on a tour right now all across Canada and USA. Click on <a href="http://kisstourdates.com">KISS Tour Dates 2019 Detroit</a> to know more about KISS concert in 2019.

Qolos87

(Emecu26, 2019.01.15 13:25)

http://answers.codelair.com/22461/farmacia-online-comprar-generico-rosytona-sildenafil-citrate http://showmeanswer.com/index.php?qa=39034&qa_1=methylcobalamin-750-achat-generique-vitamin-b12-pharmacie http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/sitrepa-sildenafil-citrate-o-achat-acheter-sildenafil-citrate http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/bon-site-achat-sildenaxyl-acheter-sildenaxyl-quebec http://iq140.eu/blogs/post/28218 http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/buy-esomeprazole-20mg-without-rx-buying-esomeprazole-united http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/acheter-du-vrai-vigoril-sildenafil-citrate-generique-bon-marche http://bioimagingcore.be/q2a/50724/buy-delaxin-500mg-price-order-delaxin-generic-online-reviews http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/comprar-taxier-25-mg-sin-receta-online-bolivia https://www.mysocialpeople.com/blogs/2133/11629/onde-posso-comprar-dejavu-generico-rapido-na-internet http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-generico-wavegra-100-mg-con-seguridad-us http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/ciavor-diario-como-posso-comprar-gen-rico-pre-o-portugal http://soruanaliz.com/index.php/18998/sildenafil-citrate-sildenafil-citrate-ordonnance-espagne http://www.facecool.com/profiles/blogs/o-commander-clomiphene-citrate-50-mg-generique-sur-internet-au http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/ciavor-tadalafil-como-posso-comprar-gen-rico-de-confianza http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/rivastigmina-6-mg-como-puedo-comprar-r-pido http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/teofilina-400mg-comprar-en-farmacia-online-ahora-mismo-comprar http://wu-world.com/profiles/blogs/lumix-25mg-buy-online-buy-lumix-generic http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-zyad-60-mg-urgente-zyad-40-sin http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-eroxim-sildenafil-citrate-vente-sildenafil-citrate http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/cialis-pharmacie-commander-en-ligne-paiement-mastercard-cialis http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-comprar-gen-rico-de-confianza-brasil http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-h-for-40-mg-de-confianza-na-internet http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-enthusia-25-mg-online-how-to-buy-sildenafil-citrate-cheap http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/acide-mefenamique-250-mg-a-bon-prix-en-ligne-amazon-medicament http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/buy-man-axcio-60mg-low-price-where-to-purchase-tadalafil-no-rx http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/comprar-adcirca-tadalafil-sem-receita-medica-via-internet http://www.prds66.fr/profiles/blogs/achat-rapide-capecitabinum-capecitabine-bon-marche-site-fiable

Eguhe68

(Ovoqa61, 2019.01.10 14:51)

http://javamex.ning.com/profiles/blogs/tada-diario-como-posso-comprar-gen-rico-de-confianza http://medioteca.com.ar/blogs/post/19202 http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/o-commander-neo-gra-sildenafil-citrate-en-ligne-bon-prix-avec http://barbershoppers.org/blogs/post/45071 http://bioimagingcore.be/q2a/47443/lactamax-safely-can-order-cabergoline-without-prescription http://sn.ras.ru/index.php/blogs/1124/51592/farmacia-en-linea-donde-comprar http://vaal-online.co.za/blogs/post/28426 http://bricolocal.com/profiles/blogs/order-nexgra-200mg-no-prescription-can-buy-nexgra-walmart http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/sildehexal-sildenafil-citrate-25mg-comprar-online-panam-comprar http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/order-viasin-25-mg-where-to-order-sildenafil-citrate-cheap http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/low-price-arimidex-1-mg-buy-online-where-to-order-anastrozole http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-wingora-site-fiable-achat-sildenafil-citrate-200 http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/comprar-erasilton-r-pido-estados-unidos-comprar-sildenafil http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-cialis-tadalafil-sin-receta-en-farmacia-online http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/buy-tacrolimus-without-prescription-where-to-order-tacrolimus http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/methocarbamol-500mg-comprar-sin-receta-env-o-r-pido-estado-libre http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-escitan-sildenafil-citrate-gen-rico http://www.facecool.com/profiles/blogs/levofloxacino-750mg-onde-comprar-de-forma-segura-brasil http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-vorst-sildenafil-citrate-prix-sildenafil-citrate-200-28 http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-apicalis-tadalafil-20mg-sin-receta http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/silvasta-120-mg-en-ligne-achat-paiement-mastercard-sildenafil http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/discount-power-vegra-130-mg-order-online-how-to-purchase http://qna.nueracity.com/6101/farmacia-comprar-domperidone-urgente-ecuador-comprar-farmacia http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-selegiline-eldepryl-ventes http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-mytadalaf-tadalafil-20-mg-sin http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/lovex-sildenafil-citrate-100-mg-comprar-r-pido-ecuador http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/order-viagra-50-mg-cheap-generic-viagra-vancouver http://socialchangesa.com/blogs/post/22164 http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-hidroclorotiazida-sin http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-acarbosa-sin-receta-ahora

Xohaf70

(Qawip96, 2019.01.02 16:00)

http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/dejavu-comprar-com-garantia-via-internet-brasil https://www.loosemusicent.com/blogs/1164/13351/purchase-generic-efavirenz-500mg-where-to-purchase-sustiva-ch http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/76/12438/farmacia-online-donde-comprar-generico-t-fil-tadalafil-ahora-es http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/order-ribapak-100-mg-cheap-how-can-i-purchase-ribavirin-cheap http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/siagraa-100mg-buy-without-prescription-where-can-i-purchase http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/vardenafil-dapoxetina-20-60mg-puedo-comprar-buen-precio-rep-blica http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/achat-trecator-sc-250mg-en-ligne-pas-cher-sans-ordonnance-g-n https://ikriate.me/blogs/850/17549/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-fluconazol-con-segurid http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/onde-comprar-yasnal-5-mg-sin-receta-mas-barato-espa-a http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-cefaclor-500-mg-sin-receta-de-calidad http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/acheter-eromax-sildenafil-citrate-en-vente-sur-internet http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/maxdosa-como-comprar-en-farmacia-online-paraguay http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/manegra-comprar-sin-receta-r-pido-comprar-sildenafil-citrate-130 http://bricolocal.com/profiles/blogs/discount-tantrix-120-mg-order-online-how-can-i-purchase http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-tizanidine-4-mg-n-o-precisa http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-venux-120mg-sin-receta-fiable-costa http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/discount-sildaflow-25mg-order-online-how-can-i-purchase http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-powergra-generique-bon-prix-livraison-72h-vente-de http://answers.codelair.com/21460/lifter-130mg-o%C3%B9-achat-acheter-lifter-generique-belgique http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-assurans-sildenafil-citrate-20mg-por http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/721 http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/trouver-du-metformine-metformine-efficace-rapidement http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tazzle-20mg-con-garantia http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/acheter-vrai-pulmopres-tadalafil-10-mg-en-ligne-moins-cher-sans http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-sialis-en-ligne-baisse-prix-securise-tadalafil-20

Osoke66

(Uxume80, 2018.12.31 14:56)

http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/voltarol-diclofenac-como-puedo-comprar-env-o-gratis
http://snopeczek.hekko.pl/229969/puede-comprar-generico-rimoxallin-500mg-mejor-precio-bolivia
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/buy-viagra-130mg-how-to-purchase-sildenafil-citrate-free-shipping
http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/353
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=18514&qa_1=carbonato-eskalith-comprar-entrega
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-micardis-40mg-sin-receta
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-ciavor-diario-tadalafil-com
http://opencu.com/profiles/blogs/bromocriptine-buy-can-i-buy-parlodel-guaranteed-shipping
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/onde-comprar-generico-ratigra-sildenafil-citrate-por-internet
https://www.olliesmusic.com/blog/29781/sulfamethoxazole-800-mg-como-comprar-rГЎpido-nicaragua-comprar-sulfamethoxaz/
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-wellbutrin-150-mg-sin-receta-urgente-chile
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-procops-sin-receta-r-pido-chile
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/dali-buy-no-rx-order-dali-without-rx
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=67845&qa_1=ciavor-comprar-gen%C3%A9rico-brasil-tadalafil-vendido-receita

Ufope11

(Ujiki57, 2018.12.08 10:01)

http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/low-price-viraha-130mg-order-online-where-can-you-buy-viraha
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-temovate-clobetasol-site-de-vente-clobetasol
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/order-cialove-10mg-online-cheapest-cialove-ever
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/order-ciprofloxacin-750mg-online-order-ciprofloxacin-online-in-uk
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/buy-viagra-150mg-viagra-pills-price-walmart
https://madbuddy.club/blogs/post/11372
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-manpower-130-mg-manpower-200-mg-order
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-cialis-tadalafil-40mg-internet-no-brasil
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/vygex-120mg-bas-prix-en-ligne-vygex-25mg-prix-moyen
https://madbuddy.club/blogs/post/26269
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-disulfiramo-250mg-sin-receta-env-o-urgente
http://quainv.com/blogs/post/50096#sthash.KHWSk6qW.pnytXF9B.dpbs
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/prevacid-comprar-online-chile-onlineshop-comprar-prevacid

Imubu21

(Uweya89, 2018.12.07 21:08)

http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/buy-tarim-buying-tarim-online-usa http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-100-mg-onde-comprar-gen-rico-de-forma http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/escitan-130mg-comprar-com-garantia-pela-net-no-brasil-sildenafil http://ggwadvice.com//index.php?qa=52264&qa_1=pycalis-tadalafil-comprar-receta-r%C3%A1pido-espa%C3%B1a-comprar-pycalis http://korsika.ning.com/profiles/blogs/low-price-pulmopres-40-mg-buy-online-order-pulmopres-online http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-vasifil-moins-cher-acheter-sildenafil-citrate-en http://korsika.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-zydafil-sin-receta-en-l-nea-usa-comprar http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-ethambutol-gen-rico-n-o-precisa-receita-m-dica-via http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/order-viosex-130mg-low-price-can-i-buy-sildenafil-citrate-in http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-plusefec-sildenafil-citrate-150mg http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/comprar-celebrex-100-mg-con-garantia-panam http://www.facecool.com/profiles/blogs/nexgra-sildenafil-citrate-50mg-livraison-24h-bon-prix-sildenafil http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/videnfil-150-mg-como-posso-comprar-gen-rico-pela-net-brasil http://medioteca.com.ar/blogs/post/18492 http://whazzup-u.com/profiles/blogs/cialis-daily-5mg-order-online-where-to-buy-cialis-daily-discount http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/silvagra-comprar-de-forma-segura-estados-unidos http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/tonafil-como-comprar-gen-rico-barato-internet-brasil http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-ah-zul-sildenafil-citrate-env-o-r-pido-estados http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-prilo-150mg-gen-rico-e-quanto-custa-via-internet http://wu-world.com/profiles/blogs/vigrasol-donde-comprar-sin-receta-urgente-chile http://property.ning.com/profiles/blogs/achat-express-kohagra-sildenafil-citrate-acheter-sildenafil https://www.loosemusicent.com/blogs/1187/13138/xyorg-buy-without-prescription-xyorg-for-sale-singapore http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/comprar-cialis-20-mg-gen-rico-envio-24h-internet http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-nitrofurazona-20-mg-r-pido-espa http://whazzup-u.com/profiles/blogs/tornetis-100mg-comprar-sin-receta-de-forma-segura-puerto-rico

Oraxo99

(Iwaxa24, 2018.12.06 11:16)

http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-cialis-r-pido-online
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/cefpodoxime-200-mg-en-ligne-bon-prix-sans-ordonnance-ou-acheter
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/purchase-generic-zerect-130-mg-online-can-i-purchase-sildenafil
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-naltrexona-50mg-urgente
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-bigfun-36-10-mg-y-pagar-con-mastercard-venta-de
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-viagra-sildenafil-citrate-200mg-mas
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/buy-seler-120mg-cheap-canada-seler-online-buy
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/clozaril-order-how-to-purchase-clozapine-without-prescription
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-banago-40mg-mas-barato-colombia
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/delite-50-mg-como-comprar-sin-receta-de-confianza-espa-a-comprar
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/102000
https://madbuddy.club/blogs/post/12711
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ciavor-40mg-buen-precio-per
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/ibuprofen-order-online-ibuprofen-order-from-uk
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=20708&qa_1=paracillin-amoxicillin-clavulanate
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-viagra-sildenafil-citrate-pago
http://www.1friend.com/blogs/2833/15177/sildenax-buy-safely-can-i-buy-sildenafil-citrate-in-approved
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/lovex-sildenafil-citrate-200mg-au-rabais-et-livraison-gratuit-ou
http://vaal-online.co.za/blogs/post/29073
http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=182432&qa_1=zyad-60mg-comprar-forma-segura-brasil-quero-comprar-tadalafil

Vezes74

(Soqac43, 2018.11.28 10:03)

https://erwtamoyagiatreute.tumblr.com https://rkimzi.tumblr.com https://ninaskrilova.tumblr.com https://ic69.tumblr.com https://laurhy-moon.tumblr.com https://palavradepoder.tumblr.com https://our-theory-of-gravity.tumblr.com https://mamalyl.tumblr.com https://fakehappy24.tumblr.com https://jousestroked.tumblr.com https://cont--nue.tumblr.com

Juwav17

(Nagel61, 2018.09.24 13:57)

http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-rizatriptan-sin-receta-con-seguridad-us
http://fluidlyfe.org/blogs/264/10531/protonix-20-mg-sans-ordonnance-commander-internet-2018-le-prix
https://www.olliesmusic.com/blog/22674/buy-cyproheptadine-cheap-ordering-cyproheptadine-online/
http://www.dzairmobile.com/fr/questions/13762/metoclopramide-nicaragua-comprar-pastillas-contrareembolso
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=6818&qa_1=felodipina-comprar-farmacia-certificada
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-rapide-sildegra-bon-marche-sans-ordonnance-sildegra-100
http://my.d-discount.com/blogs/40/1707/divalproex-250mg-en-ligne-bas-prix-acheter-site-fiable-meille
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/dipiridamol-persantine-100-mg-como-posso-comprar-entrega-24-horas
https://www.buddystalk.com/blogs/490/4521/comprar-generico-plendil-felodipine-2-5-mg-barato-estados-unido
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-hydrochlorothiazide-5mg-esidrix-g-n-rique-prix
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/buy-norgestimate-ethinylestradiol-50-mg-low-price-can-i-buy-ortho
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/zyrtec-cetirizine-como-posso-comprar-gen-rico-pela-internet
http://ceveplasakbiz.xlphp.net/index.php?qa=26813&qa_1=achat-ligne-salbutamol-rapide-confiance-acheter-salbutamol
http://jaktlumaczyc.pl/7792/acheter-pilule-avanafil-100mg-marche-fiable-super-avana-vente
http://www.ourfavoritebeers.com/blogs/post/25431
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=59022&qa_1=promethazine-25mg-prescription-promethazine-mastercard
http://www.royalcleanersbest.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=119854
http://barbershoppers.org/blogs/post/23599
http://crosstv.ning.com/m/blogpost?id=6525145%3ABlogPost%3A963029
http://showmeanswer.com/index.php?qa=3246&qa_1=donde-ordenar-nitroglycerin-receta-farmacia-online-bolivia
http://social.chelny.online/blogs/1517/13727/achat-de-adcirca-20-mg-en-ligne-bas-prix-securise-prix-en-pha
http://hellyeahband.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-cyclophosphan-lens
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/order-capecitabine-safely-where-can-i-order-xeloda-in-trusted
http://movsam.ning.com/m/blogpost?id=6295365%3ABlogPost%3A339722
http://hellyeahband.ning.com/profiles/blogs/mononitrato-de-isossorbida-comprar-gen-rico-pre-o-pre-o-do

fifa 15 трансферы скачать

(garneuKt, 2018.03.26 12:55)

Замечательно, это весьма ценная информация

---
Не пашет fifa 15 moddingway 7.0 0 скачать торрент, скачать fifa 15 на ios бесплатно и <a href=http://15fifa.ru/>скачать ea sports fifa 15</a> fifa 15 скачать составы 2016

Recommendations: how to promote your tinibajok.eoldal.hu

(LatonyaFup, 2018.03.26 12:43)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

скачать бесплатно fifa 15 через торрент

(enatTob, 2018.03.10 23:07)

Извините, что я вмешиваюсь, есть предложение пойти по другому пути.

---
смотрела на большом экране! fifa 15 скачать торрент pc механики, fifa 15 moddingway 7.0 0 скачать торрент а также <a href=http://15fifa.ru/>фифа официальный сайт на русском</a> скачать fifa 15 демо

фифа 15 скачать торрент бесплатно на пк

(exethRat, 2018.03.08 17:36)

Есть еще несколько недостатков

---
Вы ошибаетесь. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим. скачать fifa 15 на андроид, fifa 15 сезон 15 16 скачать и <a href=http://15fifa.ru/>сайт фифа на русском языке</a> кряк фифа 15 бесплатно

 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Január >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 3
Összes: 220025
Hónap: 7074
Nap: 195